top of page

X P E L PRIME performansıyla oto cam filminde yüksek kalite sunuyor ✔

Güncelleme tarihi: 2 Şub 2021



Seramik Partikül Teknolojisi

XPEL PRIME XR bursa, güneşin kızılötesi radyasyonunu filtreleyen seramik parçacıklar içerir ve bu da onları geleneksel metalize veya boyalı filmlerden daha etkili hale getirir.



Üstün Isı Kesme Özelliği

Çok katmanlı nano seramik parçacı teknolojisi ile kızıl ötesi ışıkların %98'ini engeller. Isı reddi açısından Dünya'da eşi bulunmayan teknolojiye sahip cam filmidir.

XPEL, 1997 yılından bu yana tartışmasız en popüler, dayanıklı ve uzun ömürlü endüstriyel ürünlerin üreticisidir. Bu üstün ürünler Amerikan teknolojisi ile bütünleşerek tüketicilerine en iyi çözümler sunmaktadır. Dünya çapındaki yetkili uygulama merkezleri en yetkin ve eğitimli teknisyenler tarafından yönlendirilmektedir. Sunulan ürünler titizlikle test edilmiş mümkün olan en iyi görünümü ve korumayı sağlarken, en zorlu koşullarda performans gösterdiği kanıtlanmıştır.


PRIME XR PLUS


PRIME XR PLUS bursa , çok katmanlı nanoparçacık teknolojisi sayesinde %98 Kızılötesi ışınları engellemekle beraber en yüksek ısı reddi özelliğine sahip uzun ömürlü oto cam filmi serisidir. Hava koşulları ne kadar sıcak olursa olsun sıcaklığı azla hissetmemeniz ile beraber görüş netliği açısından keyifli sürüşler sunar.

21.448 görüntüleme0 yorum

Son Yazılar

Hepsini Gör

Untitled

XPEL PRIME kullanıcılar tarafından tam not almaya devam ediyor.XPEL PRIME dünya Sağlık örgütü tarafından onaylandı. Performans ve insan sağlığı için XPEL PRIME oto cam filmini oneriyoruz XPEL PRIME o

unnamed_edited.jpg

A.R.R CAM FİLMİ

ARAÇ KAPLAMA SİSTEMLERİ

Original.png
bottom of page